Overview

Cu o capacitate de 150 persoane, elegant, decorat cu oglinzi si candelabre de cristal în stil Venețian, vă oferă ocazia să organizați la First Events & Weddings orice tip de eveniment: nunta, botez, banchet, etc.

Ne face placere să vă fim alături și in acest sens coordonatoarea noastră de evenimente este gata sa va ajute cu toate detaliile necesare pentru ca totul sa se petreaca asa cum v-ati dorit.

O alegere excelentă pentru un salon de nunți în București:

  • Cazare inclusă pentru nunți – invitații dumneavoastră din afara orașului se pot bucura de camerele spațioase și renovate de curând pe timpul vizitei lor la București, relaxându-se după o noapte lungă de petrecere.
  • O cupă de șampanie servită în doi sau alături de invitați va fi asigurată de experții noștri în catering de fiecare dată, fie că alegeți un pachet de nuntă all-inclusive sau meniuri a la carte, sau chiar și un meniu personalizat în totalitate.
  • Chef-ul bucătariei Siqua și Directorul de Catering au creat pentru Dvs pachete de nuntă unice și complete.

300mp / (minim) 70 – (maxim) 150 persoane
Pe lângă meniurile atractive, vă punem la dispoziție și servicii de cazare la prețuri avantajoase, decor salon și aranjamente florale, parcare gratuită și multe alte facilități pe care vă invităm să le descoperiți.

Amarillis 45-min
Amarillis 43
Amarillis 12
Amarillis 17
Amarillis 23
Amarillis 38
IMG_3736
Amarillis 41
Amarillis 36