Overview

Pentru nunți intime, botezuri și cununii sărbătorite alături de familie și prietenii apropiați, Salonul Giglio oferă un cadru unic care poate primi până la 56 de oaspeți.

Ne face placere să vă fim alături la nunta la care ați visat dintotdeauna. Nunta este un eveniment unic în viață și coordonatoarea noastră de evenimente se va asigura ca el să se petreacă exact așa cum v-ați dorit. Specialiștii noștri sunt gata să vă ajute cu toate detaliile necesare în această perioadă plină de bucurii.

O alegere excelentă pentru un salon de nunți în București:

  • Cazare inclusă pentru nunți – invitații dumneavoastră din afara orașului se pot bucura de camerele spațioase și renovate de curând pe timpul vizitei lor la București, relaxându-se după o noapte lungă de petrecere.
  • O cupă de șampanie servită în doi sau alături de invitați va fi asigurată de experții noștri în catering de fiecare dată, fie că alegeți un pachet de nuntă all-inclusive sau meniuri a la carte, sau chiar și un meniu personalizat în totalitate.
  • Chef-ul bucătariei Siqua și Directorul de Catering au creat pentru Dvs pachete de nuntă unice și complete.

120 mp / (minim) 30 – (maxim) 56 persoane
Pe lângă meniurile atractive, vă punem la dispoziție și servicii de cazare la prețuri avantajoase, decor salon și aranjamente florale, parcare gratuită și multe alte facilități pe care vă invităm să le descoperiți.
<

G 4-min
G15-min
G10-min
G 3
IMG_1614
G14